Érdekel a használt sütőolaj begyűjtés, mert pedagógus vagyok és környezettudatosságra nevelek

Fontosnak találja a gyermekek környezetre érzékenyítő nevelését?

Egy olyan rendszert kínálunk az Ön iskolája / óvodája számára, ami a gyakorlatban ad lehetőséget a gyermekek és ezáltal a családok hulladékkezelési szokásinak megváltoztatására.

Ha becslése szerint 100-120 főt meghaladó gyűjtő részt tudna venni az Ön intézményében a sütőolaj újrahasznosításhoz való gyűjtésében, akkor jelentkezzen nálunk!

Az intézményekbe kihelyezett intelligens e-Qkák (ejtsd: e-kukák) és a speciálisan használt sütőolaj gyűjtésre készített kannáink egy komplett rendszert alkotnak, kiegészítve az intelligens mérő és adatkezelő rendszerünkkel minden gyűjtő láthatja, hogy mennyivel járult hozzá a környezet védelméhez a leadott olajmennyisége alapján

Ha Ön is használ olajat a konyhában, akkor szintén érintett a gyűjtésben. Természetesen nem csak a gyermekek, de a pedagógusok részére is jár a díjmentes gyűjtőkanna. Ez egy egyszerű regisztrációval igényelhető és a kiosztáskor a kannán lévő chipet a felhasználó profiljához kötjük.

Az egyedi, tölcsérrel ellátott gyűjtőkannában otthon maximum kb. 2,4 liter olaj tárolható. Egyszerre maximum 3 litert tölthetünk az e-Qkába, amit a fedél lezárását követően a kuka leereszt és lemér. A kannát beazonosítja, majd online a gyűjtő profiljában rögzíti a beöntött mennyiséget.

Jó motivációs támogatás az az intelligens rendszerből adódó lehetőség, miszerint az e-Qkába történő minden beöntést azonosíthatunk.

Az iskola így lehetőséget kap a gyűjtés ösztönzésére, vagy akár a gyűjtött mennyiség növelésére, hiszen versenyt hirdethet a tanulók számára. Ezekről az időszakos kampányokról ugyanis néhány gombnyomással percre pontos adatokat tudunk szolgáltatni, hogy az iskola jutalmazhassa a legszorgalmasabban gyűjtő osztályt, vagy tanulót.

Büszkék vagyunk rá, hogy az ország legmodernebb és egyben Európa egyik legkorszerűbb biodízel gyárával, a Rossi Biofuel Zrt.-vel működünk együtt. Az iskolákban gyűjtött anyag a szülői gondoskodásnak köszönhetően nagyon tiszta. Így szinte teljes mértékben újrahasznosíthatjuk és biodízellé alakulhat.

Nálatok még nincs e-Qka?

Szeretnétek valahova e-Qkát?

Add meg a címet, ahol szerinted hasznos lenne egy újabb használt sütőolaj gyűjtő e-Qka!

100-120 fős, vagy nagyobb létszámú, zárt gyűjtői csoportok jelentkezését várjuk.

Már van nálunk e-Qka szeretnék választ találni a használatával kapcsolatos kérdéseimre!

Így használd az e-Qkát

Ha megtaláltad az eQkát, már a célegyenesben vagy! 4 egyszerű lépésben töltsd bele a használt sütőolajat:

Nyisd fel a
fedelet!

Ha a fedél nem nyílik - az eQka megtelt vagy üzemen kívül van.

Töltsd bele a használt sütőolajat!

minimum 0,5 L,
maximum 3,0 L

Kizárólag használt sütőolajat tölts bele!

Csukd le a
fedelet!

A fedél a leeresztés ideje alatt zárva tart.

Olvasd le a
kódot!

Érintsd a kannán található azonosítót a leolvasóhoz!

Innen tudjuk, hogy pontosan ki és mennyit gyűjtött